Take 5 : Animator vs Animation II

Sementara saya mengemas kini blog dan entri-entri terbaru, mari kita ikuti sambungan Animator vs Animation dalam entri lepas. Kali ini, memang best la. Stickman dah keluar dari program flash dan menyerang desktop animator! Musang berapi pun kalah. Siap keluar antivirus.

The Chosen One

Again, credit to Iluvislam.com

Again, credit to Iluvislam.com

Idea pop-up blocker yang best!

Ada apa dengan animasi ini? Teruskan membaca, sikit je lagi

Advertisements

Snowboarding yang sangat relax

Musim ini, sekali je snowboarding. Kenapa ntah… rasa malas…

Pun pergi juga, sebab dah bayar.

Musim lepas rasanya main sampai 4 kali. Sebelum itu, 2 kali.

Takde rasa nak main sangat kali ini, nak relax kat hotel je… banyak benda nak difikirkan…

Cuma kali ini, partner dengan Aini… challenge the impossible… biasalah setiap kali main, mesti dah advance satu skill lagi… Apa dia skill tu?… shhhhh….

Bila malam, dan tak tau nak buat apa dah…

Sampai “berdarah” snowman ini dibuatnya, siapalah bawak sirap ni…

Hari last, baru separuh hari main… dah main-main plak

Begitu la kisahnya, trip percutian yang memang diikutkan hati, hendak relax sahaja dalam bilik…